Return to site

Fémhálós szemetes irodai papírkosár

Fémhálós papírkosár irodai fém szemetes kosár kuka

A munkahelyen ma már a szemetesvödör helyett inkább a fémhálós papírkosár van használatban. Az irodai kiegészítők közül az egyik népszerű termék az irodai fém szemetes kuka vagy szemétkosár. A fémhálós irodaszer család egyébként is igen népszerű az irodában. Az egységes és korszerű megjelenésük eleganciát kölcsönöz.

A kevés kivételtől eltekintve (pl. Curver kuka) a műanyag szemetes kosár gyakran bántja a szemünket, különösen ha jó néhány éve használatban van. Kivételek mindig vannak, mint például a Curver szemetes is. Viszont a fém szemetes kosár strapabíró, hosszú használat után is újszerű marad.

Az irodai szemetes méretei

A magasság lehet 26 cm, 28 cm vagy 30 cm de akár 35 cm is. Ennek megfelelően az átmérő arányosan változik. 20 cm-től egészen 29 cm-ig. Értelemszerűen az űrtartalom is ennek megfelelően 10 litertől 25 literig növekedhet.

Fémhálós fém irodai szemetes kuka papír kosár

A fémhálós papírkosár színválasztéka

A fémhálós papírkosár festése túlnyomó részben fekete, de néha találkozunk ezüst színűvel is. Ritkábban látható kék, angolvörös és fenyő zöld színű is. A legtöbb munkahelyen fontos az egységes megjelenés. A fémhálós papírkosár színe legalább árnyalatában illeszkedjen a többi irodaszer színvilágához (pl. pénzkazetta, kulcsszekrény vagy iratrendező). A fekete irodai szemetes kosár alapvetően a legtöbb iroda berendezéshez jól illeszkedik.

Miért ennyire népszerű a fémhálós papírkosár?

• látványa elegáns
• idő tálló, fémből készült
• irodába és otthonra is ideális
• számos színben választható
• különböző méretben elérhető
• kiválóan szellőzik
• tisztítása nem okoz gondot

Fürdőszobai szemetes

A fémhálós szemetes kosár nagy előnye, hogy nem rozsdásodik. Kiválóan alkalmas a fürdőszobába, mint fürdőszobai szemetes. Ha fontos a helyigény a victoria irodaszer katalógus tartalmaz egészen kis méretű papír kosarakat is. A fémhálónak köszönhetően a fém kuka remekül szellőzik, tisztítása könnyű.

Irodai fém szemétkosár fémhálós papírkosár kuka

Szobai szemetes

A fém szemetes ma már gyakran fellelhető a modern háztartásban is. A fém kosár megállja a helyét, mint szobai szemetes is. A kisebb méret, pedig mint asztali szemetes kuka. Igaz ebbe csak tucatnyi ív papír vagy légpárnás boríték fér mindössze.

Több helyen látható már, hogy szelektíven gyűjtik a hulladékot. Ilyen helyzetben több szemetes kosárra van szükség. Kiváló elképzelés a papír kosár szélére rögzített névkitűző. A névjegykitűző tartalmazza, hogy melyik papírkosárba mit dobjunk.

Válasszon a webáruházból egy modern fémhálós papírkosarat és biztos lehet benne, hogy otthonának egyben egy esztétikus tárgya is lesz.